Τα άρθρα που γράφτηκαν για την απόφαση στη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου τα έχουμε συγκεντρώσει σε ξεχωριστό ποστ.

Ακροδεξιά στην Ευρώπη

Μια ανάλυση του Ευτύχη Βαρδουλάκη για τις γαλλικές εκλογές στη LiFO.

O Γιάννης Τριάντης γράφει στο «news24/7» για την Ακροδεξιά στην Ιταλία και την ακροδεξιά απειλή στην Ευρώπη.

Ρατσισμός

Ο ρατσισμός που τρύπωσε και στη μετάδοση της είδησης για την κακοποίηση ζώου στην Αιδηψό – ο Χρήστος Δεμέτης γράφει στο «news24/7».

Έμφυλα ζητήματα

Για την πατριαρχία και την ενοχοποίηση της γυναικείας σεξουαλικότητας στον δημόσιο λόγο, αλλά και με αφορμή διάφορες τηλεοπτικές σειρές, γράφει η Χριστίνα Γαλανοπούλου στη LiFO.

Η Κατερίνα Χιωτίνη στο «The Press Project» δίνει μια ματιά στις συνέπειες της εφαρμογής του νόμου περί συνεπιμέλειας στη Γερμανία, όπου αυτός ισχύει τα τελευταία 20 χρόνια.

 

Διάφορα

Ο Κωστής Παπαϊωάννου γράφει στο «news24/7» γιατί τα παρατηρητήρια δικών αποτελούν και αντίβαρο στον μιντιακό εκφασισμό.

Ο Κώστας Γιαννακίδης γράφει στο «protagon» για το φτιασίδωμα του ακροδεξιού λόγου της Λεπέν και εκείνο το κομμάτι της κοινωνίας που την ψηφίζει και μετακινείται προς τα άκρα χωρίς να το συνειδητοποιεί .

Ποδόσφαιρο – ακροδεξιά σύμβολα στην κερκίδα σε αγώνα της γαλλικής Ligue 1 προκάλεσαν θεσμικές αντιδράσεις. Η είδηση στο «sport24».

Έρευνα στη Γερμανία δείχνει ποιοι πιστεύουν τις θεωρίες συνομωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία – η είδηση στη «Huffington Post».

Ιστορικά

H Εποχή μεταφράζει άρθρο της Megan Day σχετικά με την ιστορία του εορτασμού της Πρωτομαγιάς και την εργαλειοποίησή του από τους ναζί στη Γερμανία του Χίτλερ.